Всички категории

МИСИЯТА И ВИЗИЯТА НА PUHLER

Шлайфането е по-лесно от всякога!

Визията е да се превърнем във водещ световен доставчик на CNC машинни инструменти и решения за шлайфане и дисперсионни системи. 

сертификати

ЗА PUHLER

История
PUHLER International Trading (Shanghai) Co., Ltd е създадена в Шанхай през 2001 г., LEIMIX Group (Guangdong) Co., Ltd е основана в Гуанджоу през 2007 г. като централа на групата.

Две марки
PUHLER и JINLING са две основни марки от групата, продукти с високо качество, които отговарят на стандарта на Германия и Япония и са подходящи за пазари.

PUHLER Сега
Сега групата PUHLER има ново основно предприятие Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd (наследено от Changsha No. 2 Machine Tool Works) с повече от 66 години история на проектиране и производство на металорежещи машини, е най-големият производител на металорежещи машини в Южен Китай . Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd е добре известен доставчик на „инструментални машини и контрол, устройства за обратна връзка и механично и електронно инженерство“ в местни производствени предприятия. Това е цялостен промишлен производител, специализиран във висококачествени петосни CNC стругове и ключови функционални компоненти в Китай, със степен на автономна управляемост над 85%. Неговият бизнес обхваща технологията за обработка на струговане, фрезоване, шлайфане и полиране във високопрецизната производствена индустрия и е признат за едно от водещите предприятия в индустрията за металорежещи машини в Китай.

ПРОДУКТИ PUHLER ПРИЛОЖЕНИЕ

Химически материали:
Мастило и покритие, пигменти и багрила, лепила, селскостопански химикали, нанокерамика, неорганични минерали като материали за батерии и др.

Хранителни сладкарски изделия:
Шоколад, течно какао, пудра захар, подправки, мазане и др.

Фармацевтична козметика:
Таблетки, инжекции, шампоан, биологични материали и др.

Минерални минерали:
Метали, редкоземни елементи, калциев карбонат, талк и графит и др.